Orlando weekend


Kande att det var dags nu att uppdatera bloggen lite ;)
Har massor att gora i skolan veckan som kommer, 3 prov, ett arbete och kanske en presentation. Darfor jag just nu gor allt for att inte plugga :P

Jag har varit i Orlando i helgen! :)
Var forst inte alls saker pa om jag kunde folja med for hade feber onsdag och torsdag men madde battre pa fredag morgon sa beslot mig for att aka! Det var vi fem tjejerna som akte tillsammans. Aven en del andra utbytesstudenter fran Frankrike akte med i andra bilar.
Det tar nastan bara en timme med bil harifran till Orlando! Sa nar vi kom dit sa akte vi till en av deras stora Outlet! Vi var dar i flera timmar och kopte massor av saker. Helt sjukt stort med alla marken man kan och vill tanka sig! Jag kopte ett par snygga hogklackade skor och en vaska fran Aldos, ett par byxor och en troja fran Puma och en troja fran Armani. Harlig shopping eftermiddag/kvall :)
Jag var helt slut nar vi kom tillbaka sa det blev ingen utgang for mig for jag ville vara pigg pa lordagen.

Da vi besokte Universal Studios, var lite kaos innan da vi rakade boka biljetter pa internet som bara gallde Universal Studio i Hollywood, tog ett tag att fixa till det. Men det loste sig till slut och vi kopte ett combo bestaende av 3 timmar i Aventure Island och sedan Horror theme in Universal fran 7 pa kvallen till 2 pa natten.
Aventure Island var sjukt kul, dock for langa koer till alla attraktionerna. Men det var det vart! Vi akte bla Spiderman och en riktigt haftig bergochdalbana och aven en vattenattraktion som liknade Colorado (liseberg) men det visade sig att i denna blev man helt overost av vatten vi var sa sjukt blota nar vi var klara. Gud vad kul det var, vi blev ratt chockade ;)
Sa efter det blev jag tvungen att kopa en torr tshirt for vi skulle ju till den andra parken(universal) nu for Horror theme.
Direkt nar vi kom in dar springer det omkring riktigt otacka manniskor med motorsagar som aven kom springades mot en, typ centimeter fran ens ansikte, sjukt laskigt :P Aven har var det for langa koer tycker jag men vi akte bla Simsons som var klart den haftigaste och roligaste attraktion av alla, och vi testade mumien och sen gick vi i tva skrackhus..

Har inte uppdaterat pa ett tag for har inte gjort sa mycket speciellt mot vad vi brukar gora, vi har varit ute pa varan favoritclub of course men forra helgen var vi aven en hel dag inne i Ybor city dar bla da prana ligger. Riktigt mysig dag med shopping pa urban outfitter :) Tva olika restaurangbesok och en riktigt cool bar dar vi stannade tills den stangde. 

Har ju aven hunnit med att vara sjuk men nu kanner jag mig sa gott som frisk far se efter denna massiva vecka dock. 

Nasta helg ar det Halloween da hander det grejer, ratt seriost med Halloween har :)

Just ja maste tacka min lillasyster som har hjalpt mig med denna blogg och nu ocksa har gjort en ny header at mig! :)

Har ar lite bilder fran Orlando:




Bilresan pa vagen till Orlando :)


Liten del av The Premium Outlet

 
Valdigt nojda med sina nya klockor :)


Universal Studio








Surfing in Orlando ;)

Lugn helg! :)

Lordag idag! Snart borjar matchen mellan Sverige och Danmark. Tror det ska vara mojligt for mig att se den pa unibet.se sa jag hoppas det kommer fungera!! For det har kan man ju inte missa!

Annars sa ar det en harlig och framforallt lugn helg. De flesta som jag umgas med har akt till Key West men jag kande att jag inte har tid och vill spara denna resa till nasta termin. Det har varit riktigt skont att vara kvar har i helgen, jag har legat ute vid poolen bade i gar och idag och pluggat en del och ikvall blir det middag med Elodie som ocksa valde att stanna i helgen.
Denna vecka har varit helt galet varm, nog en av de varmaste veckorna hittils, solen branner verkligen. Sa jag ar bara ute i solen pa formiddagarna, det ar nastan for varmt att vara ute pa eftermiddagarna.
Har sjukt mycket att gora i skolan, ratt jobbigt menmen :P
Maste aven plugga i forvag infor massa kommande prov for om tva helger aker vi ett gang till Orlando, det ska bli riktigt skoj, vi har inte planerat riktigt helt vad vi ska gora, men Disney World blir det iaf :)

Maste beratta om The Killers konserten forra fredagen, helt fantastiskt var det!!
Man har hort att en del sager att de inte ar bra live. Men har i Tampa var det sa sjukt otroligt bra, gar knappt att beskriva. Sa underbar stamning och latarna lat sa himla mycket battre an vad jag nagonsin trodde det skulle gora..Lagger upp lite bilder sa ni far se!
Akte aven till det storsta shoppingcentret har i Tampa! For forsta gangen! sjukt stort och alla "bra affarer" fanns dar! Riktigt roligt det med!

hoppas ni har en mysig host dar hemma med sol!

Just ja masta passa pa att tacka alla er som skriver kommentarer, riktigt roligt att lasa! :)







RSS 2.0