NHL, Twilight, Plugg...

Hello!

Nu sitter jag i mitt rum och tar det lugnt efter en riktigt rolig kvall igar! Vi hade en overraskningsfest for en som fyller ar, han blev chockad! och sen begav vi oss till en lite finare club som ligger precis vid Tampa Bayen! Hur fint som helst dar med utsikt over hela Bayen, ja det var en lyckad kvall och en rolig club!

Annars nu pa sistonde sa har det varit ratt mycket i skolan, har avslutat en kurs nu, men har 3 andra kvar. Sa har ett grupp arbete som handlar om att introducera en produkt i en ny marknad och det ska redovisas pa tisdag. Sa ska snart ivag och traffa min grupp och fixa det sista. Har aven 3 prov kvar och ett annat arbete. Men ar ledig nastan hela denna vecka pga Thanksgiving som ar pa Torsdag! Sa ska forsoka plugga sa mycket som mojligt nu for pa fredag kommer Jonas och Jakob hit och halsar pa over helgen. Ska visa dem runt har i Tampa :)

Forra helgen var vi nagra stycken som sag NHL, Tampa Bay Lightning mot Los Angeles Kings. En riktigt spannande match dar det blev forlangning och sedan straffar som Tampa tyvar forlorade pa. Det var hur kul som helst anda! Tva svenska spelare ar ju med i Tampas trupp denna sasong sa det var skoj att se dem!

I fredags hade vi tjejkvall med Twilight som tema :) Forst sag vi forsta filmen och de bortklippta scenerna pa DVD sen begav vi oss till narmaste bion har och sag New Moon. Riktigt bra film och en mysig kvall!

Tiden gar riktigt snabbt har, inte alls lang tid kvar nu tills denna termin ar slut. Ganska manga har som bara ar har denna termin sa det kommer bli lite trist att saga hejda till alla dem men det kommer ju nya personer nasta termin ocksa :)

Nu hinner jag inte skriva sa mycket mer men kan lagga upp lite bilder:


Tobis (Danmark), David (USA), jag, Vera (Tyskland), Silke (Tyskland) och Silas (Danmark)


Vi satt ratt hogt upp men man sag riktigt bra anda! Betalade bara 12$ (IKEA sponsrade billiga studentbiljetter), helt sjukt billigt for att vara NHL!!


Ratt maktigt att vara dar, och fina meriter har Tampa ocksa, Stanley Cup vinnare 2004!!


Tampa spelar i blatt, i forsta uppstallningen var nr 5 Mattias Ohlund med :) Den andre svensken ar Victor Hedman nummer 77, endast 18 ar och blev draftad som nummer tva i NHL detta ar!!


Halloween i USA

Nu ar helgen snart over, ligger och halvvilar i min sang med B&J, godis och ser pa True Blood! En slapp sondag helt enkelt, ratt slut efter helgen!
Halloween ar ratt seriost har, har varit riktigt skoj! Jag har varit ute torsdag, fredag och igar, det kanns nu kan jag lova.
I torsdag akte vi till PRANA, var inte sa jattemycket folk dar for en gang skull tror det flesta vilade for att istallet ga ut pa Halloween. Men det var skoj anda!
Fredagen hann jag gora massor av saker, aka och handla massor av mat vilket ar ett projekt i sig, gick och trande pa gymmet for ovanlighetens skull sa nu ska jag forsoka ta tag i traningen pa riktigt. Hann aven med en promenad till kopcentret (university mall) for att handla lite halloween saker till kvallen och lagade en stor lasagne sa nu har jag massor av mat i frysen.
Var ratt slut efter denna hektiska dag men pa kvallen gjorde vi oss i ordning, var lite halvt utkladda for vi ville spara vara drakter till lordagen. Men vi var massor av folk som gick till Tia's vilken ar den lokala baren/puben har, med liveband/trubadurer och de flesta var utkladda, sa det var lyckat.
Lordagen borjades ute vid poolen med sol forstas (fortfarande riktigt varmt har)
Pa kvalllen bytte vi om till vara drakter (vilka vi handlade for over en manad sen sa de inte skulle ta slut) och tog massor av kort. Ni ska fa se! :)
Forfesten var i detta hus i samma korridor som jag bor och det var sjukt kul och se vad alla andra hade klatt ut sig till. Alla mojliga sortes utkladnad, vissa sjukare fantasi an andra..
En riktigt skoj fest var det innan vi begav oss in till Ybor med buss fran Campus. Hela staden hade livats upp varenda klubb och bar var oppen langs gatorna och tusentals manniskor var dar, utkladda forstas! Vi testade pa en bar forst innan vi begav oss till en annan cool bar vi har varit forrut. Liveband hela kvallen och stamningen var pa topp! Bussarna gick aven tillbaka till Campus sa vi kom val hem runt kl fyra, hann med att ata gyros ocksa innan, riktigt gott nar man varit ute.
Kul att fira Halloween pa riktigt, det ar man inte van vid :)
Har kommer massor av bilder!




Mia jag och Elodie



Jeroeme och Klaus (fransk och dansk)



Fredagen forfest innan Tia's


Jag var utkladd till "Tea party princess"


Brandkvinna och simmare fran Ukrainas damlandslag :)


indrankta i olivolja ;)








Sa typiskt amerkanskt tema, haha


Tva gynekologer och en simmerska alla fran Danmark :)


Polis, Tea party, Brandman, Eva och staderska! Kan det bli battre!? :)




RSS 2.0