Rest i tva veckor nu

Hej!

Nu befinner vi oss i Flagstaff som ligger bara nagra mil ifran Grand Canyon, sa dit ska vi imon! :)
Igar akte vi over 100 mil vilket ar den langsta strackan hittils. Men det ar inte sa jobbigt som man tror att bilresa, for vi ar tre stycken som hela tiden byter av varandra med korningen och vi har massor av bra musik och vi stannar lite overallt pa vagen for att ata och fika och kanske besoka och se nagot kul stalle.

Memphis var riktigt coolt, vi gick en lang rundtur i Graceland med bra guidning och fick se massor hur Elvis bott och vad han gjorde i sitt liv. Oerhort fascinerande var det. Gick aven och sag hans samling av bilar han agt och hans egna flygplan.

Fran Memphis akte vi ner till New Orleans en mysig stad och kant for sitt partyliv. Vi var dar sondag-tis vilket kanske inte var de storsta partydagarna men det var kul anda! Det var mysigt att promenera runt The French Quarter och ata lite god mat.

Fran New Orlenans styrde vi vidare till Texas dar vi forst stannande i Dallas och sag pa NHL, Dallas mot Blue Jackets dagen fore julafton. Det var en rolig match dar Dallas vann till slut med 3-1 och bada lagen hade nagra svenska spelare med. Vi firade aven julafton i Dallas, vi akte bla till IKEA och at kottbullar, bytte lite julklappar och sag Kalle Ankas jul, Sunes jul, Karl Bertils julafton och aven svensson svenssons julafton pa datorn vilket var roligt! Vi fick aven sno! helt sjukt for det har inte snoat pa riktigt i Dallas pa over 20 ar men pa julafton nar vi var dar sa blev det snostorm pa kvallen, man kunde inte kora bil alls sa vi hangde mest pa hotellrummet. Lite mysigt faktiskt, men bara pa kvallen i Dallas var det ca 450 bilolyckor, man horde sirener konstant. 
Vi passade aven pa att besoka en lite mer Texas style stad: Fort Worth. Dar vi gick pa Rodeo pa kvallen och dagen efter akte vi till en shooting range! testade tre olika vapen, det var riktigt kul faktiskt. Sen at vi saklart riktigt Barbeque pa en restaurang.

Fran Fort Worth sa akte vi ju den langa bilresan hit till Flagstuff, men vi stannade i Roswell och overnattade dar pa vagen och gick pa UFO museet dar. Det sags ju att UFO:n landade dar 1947.

Efter Grand Canyon dit vi ska imon sa ska vi till Las Vegas och fira nyar! :) Det ser vi fram emot!

Hoppas ni alla haft en riktigt mysig jul!

Har kommer lite bilder ifran resan:





Utanfor Elvis Presleys hus


Harlig och ganska varm dag i New Orleans, da vi promenerade runt i French quarter


Sparvagn i New Orleans (det gillade Jonas) :)


NHL!


En av alla tjurar pa Rodeon i Fort Worth



Shooting rangen i Fort Worth :)


UFO museet i Roswell


Denna vag har jag nu kort pa :)


Utsikt fran bilen


vi tog pa vagen till Flagstaff

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej gumman!

Vilka härliga bilder och fantastiska upplevelser ni får vara med om!

Här är 23 grader kallt och mycket snö. Burr! Vi fryser.

Vi hörs av på nyårsafton. Hälsa Jonas och Jakob.

kramar mamma

2009-12-29 @ 20:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0